If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моята я пробвах със Shell V-Power Racing (тва 100 октана май беше?) - ами направо все едно умря. Не иска да върви и тва си е ... като заредих след това 95 v-power и се оправи. А и разхода не беше паднал
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Благодаря много за мненията. Реших да сложа 100-цата и не усетих голяма разлика. После 95 и ми се стори, че са върви по-малко. В крайна сметка ще си слагам 100 да ми е мирна главица. Иначе е егати ламята. 12-ката разход не я свалям. Бая си мисля за газова, ама никак не ми се иска...жал ми е...
Аз само веднъж съм сипвал 100 от Еко и определено има разлика!!! Върви повечко, а за разхода си остава същия.. Но за града няма смисъл от 100, 95 й е достатъчен. За извънградско може да си сипваш 100.
Ми всяка от лукойлските бензиностанции май си живее собствен живот, аз затва спрях да ги ползвам Примерно, когато се прибирам до Троян, пълня резервоара с лукойлски 98 с "подправки" от една малка верига бензиностанции, който според мен е по-добре от Супер100. Обратно - бензиностанцията до нас в Дианабад уж е приемлива, пък голяма мъка с 98 от нея. За петролския клон да не говоря, ма там поне има постоянство в качеството - неизменно ужасно
Има прекалено много сяра в горивата на Лукойл което не е много полезно за ДВГ аз преди 2 години карах само с Лукойл но старата Алфа ми даваше 2 л.по висок разход с този бензин
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
ами аз см забелязал че си дърпа същото, даже върви и по-зле а и ми качва разхода със 100 октановия - харчи като ненормална. Четох веднъж в форум за Волво, че компютъра усещал по-силните бензини като се получи предварителна детонация и по това определя колко бензин да впръсква и така се намалява разхода... ама при мен не става, а и на резервоара си ми пише да съм само с 95. Проследи си колко ти харчи с единия и с другия и така прецени. Друг е върпоса колко октана е наистина прословутия 95... Единственото е да не падаш под 95, щот на 92 температурното число е друго и качва температурата на двигателя и прегарят гумички на клапани. Топенето на клапани отмина отдавна и си остана при жигули и лади...
Само този, който не е карал италиански коли - само той не ги харесва...
Muri, ти от къде зареждаш сега? Щот аз съм чувал че на Лукоил са най-свестни горивата щот се правят в рафинерията в Бс а пък другте зареждат от Илиянци тук в сф (ОМВ Шел и другите там и го разреждат кой как си иска...) имам роднина който преди около година караше цистерна
Само този, който не е карал италиански коли - само той не ги харесва...
Muri, ти от къде зареждаш сега? Щот аз съм чувал че на Лукоил са най-свестни горивата щот се правят в рафинерията в Бс а пък другте зареждат от Илиянци тук в сф (ОМВ Шел и другите там и го разреждат кой как си иска...) имам роднина който преди около година караше цистерна
Comment